De Witte Reep

groepsarrangement

Waddenweek

Het Waddenarrangement is heel geschikt voor schoolreisjes naar Ameland. De schoolreis naar Ameland begint bij aankomst met de veerboot in nes. Hier staan fietsen klaar waarmee jullie naar de groepsaccommodatie fietst. Spelen met de bagage is niet nodig: deze wordt door fietsenverhuurbedrijf Nobel vervoerd naar de groepsaccommodatie, super handig! Verder is het Waddenarrangement inclusief wadexcursie, dagelijks ontbijt, lunchpakket (die jullie zelf klaarmaken tijdens het ontbijt) en warme maaltijden. Ook kan het arrangement nog worden uitgebreid met andere activiteiten.

tarieven

Het boeken van een Waddenweek arrangement is mogelijk vanaf 25 personen. Aankomst- en vertrekdagen zijn als volgt:

Maandag – vrijdag:  €170,-
Maandag – woensdag: €90,-
Woensdag – vrijdag:  €90,-

 

Activiteiten

Het waddenweekprogramma kan worden uitgebreidt met tal van activiteiten. Denk aan een bezoek aan de vuurtoren, diverse musea, een golfclinic of een rondvaart langs de befaamde zeehondenbanken. Voor golfsurfen , strandzeilen , raften en overige strandactiviteiten in groepsverband bent bij amelandadventure.nl aan het juiste adres.

wadexcursie

Voorafgaand aan de wadexcursie wordt een plaats in het natuurgebied afgesproken waar u en uw gids elkaar treffen. De te volgen route kan in overleg met u worden samengesteld. Uw gids zal u vele bijzonderheden vertellen over de schitterende flora en fauna van Ameland , welke ieder jaargetijde anders is.

Leuk dat je een aanvraag wilt doen!

Houd er rekening mee dat dit slechts een aanvraag is, en dus geen definitieve reservering. Je reservering is pas definitief bij ontvangst van een bevestiging.

Beschikbaarheid woonhuis

Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Is de accommodatie beschikbaar op de gewenste datum en wil je graag een reservering maken? Dit doe je eenvoudig door ons aanvraagformulier hier in te vullen.

(let op, dit is slechts een aanvraag. Je boeking is nog niet definitief)