De Witte Reep

Veelgestelde vragen

Incheck is om 15.00 uur en uitchecken om 10.00 uur. Eerder inchecken of later uitchecken? In overleg is er veel mogelijk.

Ja, om verzekerd te zijn van een plek op de boot kun je via Wagenborg Passagiersdiensten van te voren tickets reserveren.

Het is mogelijk om van te voren fietsen te huren. De meeste fietsverhuurders zetten (in overleg) de fietsen dan klaar op de veerhaven en brengen de bagage bij de groepsaccommodatie. Super handig! Daarnaast staan er op de veerhaven ook bussen en taxi’s klaar.

Dit is niet standaard aanwezig, maar kun je wel bij ons huren voor €10,- per bedlinnenpakket. Dit bestaat uit een eenpersoons hoeslaken, kussensloop en dekbedovertrek.

Badlinnen en keukenlinnen zijn niet aanwezig en kun je helaas ook niet bij ons huren. 

Yes, die zijn in overleg zeker welkom!

Ja, we hebben een beveiligd netwerk waar je een WiFi wachtwoord voor nodig hebt. Deze kun je bij incheck bij ons opvragen.

Ja, op aanvraag kunnen we dit voor jullie klaarzetten in de accommodatie.

Het is niet toegestaan om zelf een kampvuur te maken. Op het erf hebben wij zelf twee vuurhaarden. Het is op aanvraag mogelijk om deze aan te steken.

Ja, zowel in het dorp Ballum zit SPAR (5 minuten fietsen) en in Hollum zit een PLUS (10 minuten fietsen)

Leuk dat je een aanvraag wilt doen!

Houd er rekening mee dat dit slechts een aanvraag is, en dus geen definitieve reservering. Je reservering is pas definitief bij ontvangst van een bevestiging.

Beschikbaarheid woonhuis

Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Is de accommodatie beschikbaar op de gewenste datum en wil je graag een reservering maken? Dit doe je eenvoudig door ons aanvraagformulier hier in te vullen.

(let op, dit is slechts een aanvraag. Je boeking is nog niet definitief)