De Witte Reep

onze accommodaties

Groepsherberg “De Witte Reep” is een moderne groepsaccommodatie aan de westkant van Ameland. Groepen vinden op de witte reep een gastvrij en kindvriendelijk verblijf. De groepsaccommodatie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een familiebijeenkomst, bedrijfsuitje, of vriendenclub. Voor schoolreisjes of werkweek is er een groepsarrangement, namelijk onze waddenweek.  “De Witte Reep” de ideale uitvalsbasis voor een groepsreis naar Ameland.

Het woonhuis

De woning is geschikt voor 10 personen en beschikt over een open keuken en 2 terrassen. Het woonhuis is uitermate geschikt voor familie uitjes, vriendenweekend etc. Een perfecte uitvalbasis voor degene die op een rustige en mooie plek wilt verblijven midden in de natuur, maar toch dichtbij de dorpjes Hollum en Ballum. 

Noordzee

Noordzee is een ruim groepsappartement op de eerste verdieping van onze boerderij. Alle kamers zijn voorzien van een douche en toilet. Er is een open keuken een ruim woongedeelte.

achterschuur

Deze accommodatie is geschikt vanaf 18 tot 24 personen. Deze accommodatie bevindt zich op de begane grond en beschikt over 6x 4 persoonsslaapkamer inclusief douche en toilet. Daarnaast is er een groot woongedeelte met eethoek, zithoek met tv en een complete keuken.

Koestal

Deze accommodatie is geschikt tot 50 personen. Het is een ruim groepsverblijf met woonruimte, eetzaal en compleet ingerichte keuken. Op de begaande grond is een slaapkamer en badkamer beschikbaar voor mindervaliden.

Leuk dat je een aanvraag wilt doen!

Houd er rekening mee dat dit slechts een aanvraag is, en dus geen definitieve reservering. Je reservering is pas definitief bij ontvangst van een bevestiging.

Beschikbaarheid woonhuis

Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Is de accommodatie beschikbaar op de gewenste datum en wil je graag een reservering maken? Dit doe je eenvoudig door ons aanvraagformulier hier in te vullen.

(let op, dit is slechts een aanvraag. Je boeking is nog niet definitief)