De Witte Reep

wat te doen op ameland

in de omgeving

Ameland is een schatkist vol met leuke activiteiten voor jong en oud, grote groepen, kleinere groepen én goede en minder goede weersomstandigheden.

beklim de vuurtoren

De vuurtoren is hét boegbeeld van Ameland! De 55 meter hoge gietijzeren vuurtoren staat in Hollum en biedt een fantastisch panoramisch uitzicht. ’s Avonds schijnt de toren met ritmische stralen over het eiland, iets dat je zelfs vanuit onze groepsaccommodatie kunt bewonderen! 

A beautiful aerial view of the Bornrif Lighthouse surrounded by lush trees in Ameland, the Netherlands
pexels-apg-graphics-1545697

Ameland adventure

Zin in een onvergetelijke dag? Ameland Adventure organiseert leuk activiteiten op het strand. Denk aan surfen, suppen maar ook bijvoorbeeld een potje frisbee! Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij er terecht voor geweldige groepsuitjes, schoolreisjes, familiefeestjes. Dus heb je zin om een paar uur lekker actief bezig te zijn op het strand? Dan is Ameland Adventure the place to be!

Leuk dat je een aanvraag wilt doen!

Houd er rekening mee dat dit slechts een aanvraag is, en dus geen definitieve reservering. Je reservering is pas definitief bij ontvangst van een bevestiging.

Beschikbaarheid woonhuis

Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Is de accommodatie beschikbaar op de gewenste datum en wil je graag een reservering maken? Dit doe je eenvoudig door ons aanvraagformulier hier in te vullen.

(let op, dit is slechts een aanvraag. Je boeking is nog niet definitief)